מתחשק לכם לצאת לסיור שכולו טעמים וריחות בשוק הכי ססגוני במדינה?
רוצים לעבור בין רחובות צבעוניים, לטעום חומוס מקומי וקינוח ירושלמי?
בא לכם קצת מהחשמל הזה שיש בשוק מחנה יהודה?
הצטרפו לסיור טעימות קייצי של יוסף וצוותו בשוק מחנה יהודה ובשכונת נחלאות!
סיור הטעימות בשוק מחנה יהודה מלא בצבעים, ריחות וטעמים מיוחדים ומביא אליכם את השוק כפי שהוא באותנטיות המורכבת מפסיפס שלם של סוחרים, באסטות, אטליזים, גלריות ומסעדות. דמיינו את עצמכם עם החבר’ה מהמשרד או מקבוצת הווטסאפ של “החבר’ה הטובים” וקיבלתם חוויה שאין שניה לה.
אתם מוזמנים לסיור קולינרי מודרך בשוק מחנה יהודה בין הרחובות הצבעוניים. במהלך הסיור נדבר על בניית השוק והתפתחותו, דמויות השוק, המשפחות המפורסמות והחנויות המיתולוגיות אשר צמחו בשוק. תעברו ותטעמו מטעמים מהדוכנים המעניינים ביותר בשוק, תפגשו את הסוחרים ותאזינו לסיפוריהם המשעשעים אשר הפכו עם הזמן לחלק בלתי נפרד מההווי הצבעוני של שוק מחנה יהודה כיום.
סיור מרתק בשכונת נחלאות
בהמשך תסיירו ותציצו לחיים השוקקים של החצרות החסידיות, בתי הספר והשטיבלך. בעת השיטוט בשכונה, מראה די שכיח הוא לפגוש בישישה סוחבת עגלת שוק עמוסה בירק, לצד חבורת סטודנטים צעירים ותיירים מהצד השני של העולם. כל זאת במקום אחד מיוחד, באווירה ירושלמית קסומה.
נקודות עניין מרכזיות
נכיר ונטעם מדוכנו של איש האתרוגים – עוזיאלי המתמחה במשקאות הפלא, ננגב חומוס במקום הכי ירושלמי שיש, נבקר במפעל הטחינה של השוק, נטעם את מאפה השוק, פלאפל ביתי, מלוואח מיוחד, צ’ייסר עראק פסיפלורה או לימונצ’לו עולמי, תבלינים תוצרת בית, נטעם חלבה אורגנית ונקנח בכנאפה מדהים.
שימו ❤️: הסיורים מתקיימים בקבוצות קטנות במקומות פתוחים.
חזרנו לשגרה בשעה טובה!
כל הסיורים מתקיימים באוויר הפתוח בהתאם להנחיות בהקפדה על הגיינה, שמירת מרחק וחבישת מסכות.
***
סיור טעימות במקומות הכי שווים שיוצאים ממנו מפוצציםםםם!
בהחלט יכול להחליף ארוחת צהריים או ארוחת ערב, באווירה אש עם אלכוהול ופינוקים!
אורך הסיור כשלוש שעות – באיזו שעה שתבחרו!
נקודת המפגש: תחנת הרכבת הקלה של שוק מחנה יהודה, רחוב יפו 123
*כל הטעימות כשרות, יש אפשרות לצמחוני Veggie friendly
זה הזמן לשלוח צילום מסך לזו שתמיד מארגנת את הסיורים לכל החבר’ה 🙂